top of page

Íme az első kép a Rick és Morty-animéből


Az Adult Swim megosztotta az első képet a hamarosan bemutatásra kerülő új animéjükből, amely egy ismert cím alapján készült.


Megpillanthatjuk az első képet a Rick és Morty anime-verzumából! A hamarosan megjelenő Rick and Morty: The Anime sorozat első képén a címadó antihősök vadonatúj kinézetüket mutatják be. A kép eredetileg a Warner Bros. Discovery Max streaming platformjának bejelentésekor jelent meg.


Az Emmy-díj nyertes sorozat alapján a Rick and Morty: The Anime első körben egy 10 epizódos évaddal debütál hamarosan az Adult Swimen és az HBO Maxon. A rendező, Takashi Sano (Tower of God) korábban két anime rövidfilmet rendezett, a Rick and Morty vs. Genocider és Summer Meets God (Rick Meets Evil) címmel, amely a megjelenéskor széleskörű rajongói és kritikai elismerést kapott, és több mint 10 millió együttes megtekintést generált az Adult Swim digitális platformjain.

A Rick and Morty: The Anime a tervek szerint még 2023-ban képernyőre kerül.


3 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Yarinaoshi Reijou wa Ryuutei Heika anime készül

Az Akuyaku Reijou nanode Last Boss wo Kattemimashita (I'm the Villainess, So I'm Taming the Final Boss) után a sztoriíró Sarasa Nagase másik shoujo fantasy light novelje, a Yarinaoshi Reijou wa Ryuute

1603815919406.png
zzanime.png
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page